Aarhus Universitetsforlag
Cover

Frivillighed

En del af fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7184 641 6

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

900.000. Så mange timers frivilligt arbejde udfører vi i Danmark – om dagen. Men de mange frivillige tænker ikke på tal, når de træner ungerne i den lokale fodboldklub, bygger en primitiv bivuak med spejderne eller hjælper flygtninge med sproget. For de frivillige handler det om fællesskabet, at skabe begejstring og gøre en forskel. For det er et kald at være frivillig, og det frivillige foreningsliv er unikt i Danmark. Det er her, vi uden at blinke nedbryder barrierer og lærer at forstå os selv og hinanden. Og heldigvis deler Preben Astrup i Frivillighed helt frivilligt ud af sin viden om frivillighedens væsen og fortæller, hvordan vores engagement binder os sammen – som samfund og som demokrati.

Indholdsfortegnelse

Frihed, lighed, frivillighed

Fællesskab og social kapital

Frivilligheden forvaltet

Vedholdende og anerkendt

Jeg drømte mig en drøm

Pressen skrev

Jytte Bræmer, lektørudtalelse

"Fin lille personlig og begejstret fremstilling af et fænomen, der er meget dansk, og som vores samfund ikke kan være foruden. Han angriber temaet fra såvel en individuel som en samfundsmæssig, politisk vinkel. Den har meget essayets form og karakteristika"

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forside (jpeg)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen