Aarhus Universitetsforlag
Cover

Emil Westman Hertz

Altid forandret

En del af fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

328 sider rigt illustreret
Hardback
ISBN 978 87 7219 670 1

Redigeret af

Med bidrag af
, , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Ansigter bryder frem af bivoks. Byer forgrener sig i ukendte verdener. Kroppe spirer, bliver til svampe, gror til med muslingeskaller. Bjørneklo, døde bier og medicinemballage blander sig med polystyren, bronze, gips og ler i de vildtvoksende kunstværker. Verden, som vi kender den, ophæves og sættes sammen på ny.

Emil Westman Hertz (1978-2016) arbejdede som billedhugger, tegner, grafiker og fotograf. Ubesværet flettede han de forskellige udtryksformer ind og ud mellem hinanden til levende og bevægelige værker, vævet sammen i et univers af febervildelser og forestillingsverdener og båret af en stærk fortællekraft.

Emil Westman Hertz. Altid forandret præsenterer den kompromisløse kunstner og hans særegne metoder og strategier. Med afsæt i blandt andet kunsthistorie, antropologi, økokritik og shamanisme tegner bogens forfattere for første gang et samlende billede af et altid foranderligt kunstnerskab.

 

 

Presserum

Forside (pdf)

Forside (jpeg)

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Find et udvalg af pressebilleder herunder. Anvendes fotos ifbm. anmeldelse eller omtale, skal fotokreditering fremgå. Oplysningerne findes under hvert enkelt billede.

Atelieret i Gudhjem, 2012. Foto: Emil Westman Hertz

 

Detalje af Prinsens have, 2014. Foto: Horsens Kunstmuseum

 

Detalje af Prinsens have, 2014. Foto: Jacob Friis-Holm Nielsen

 

Installationsfoto, Feber, 2011, Galleri Susanne Ottesen. Foto: Anders Sune Berg

 

Prinsens have, 2014, Horsens Kunstmuseum. Foto: Horsens Kunstmuseum

 

 

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Errata

I artiklen "Billeder i bevægelse" beskriver Rune Gade farverne på to fotografier af palmeblade [ill. 96, s. 136 og ill. 98, s. 138]. I bogen er de to fotografier imidlertid gengivet i sort/hvid. Herunder ses de med svage farvetoner. Begge billeder er taget af Emil Westman Hertz og stammer fra hans fotoarkiv på Holstebro Kunstmuseum.

 

    

 

 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen