Aarhus Universitetsforlag
Cover

Eigi Einhamr

Jernalderens guldbrakteater og den åbne krop som form

En del af serien Jysk Arkæologisk Selskabs Skrifter (118) , og fagområdet


Forudbestil : 300,00 kr.

Tak for din interesse i Eigi Einhamr: Jernalderens guldbrakteater og den åbne krop som form . Bogen udkommer 10. november 2021. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Eigi Einhamr: Jernalderens guldbrakteater og den åbne krop som form er klar til bestilling 10. november 2021.


232 sider rigt ill.
Hardback
ISBN 978 87 9342 364 0

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Jernalderens guldbrakteater er et velkendt arkæologisk materiale. Bogen præsenterer læseren for en række karakteristiske billedtemaer og analyser af guldbrakteaternes udviklingshistorie i Skandinavien. Under inspiration af Asger Jorns kunstneriske syn på brakteaternes billedverden anskues de som billeder i deres egen ret.

Med forfatterens baggrund i både kunsthistorie og arkæologi lykkes det at bygge bro mellem to fagområder og gennemføre et originalt og inspirerende tværfagligt studium.

Eigi Einhamr - Jernalderens guldbrakteater og den åbne krop som form er udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab i samarbejde med Holstebro Kunstmuseum med støtte fra Ny Carlsbergfondet.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen