Aarhus Universitetsforlag
Cover

Didaktiske emner

- belyst gennem 12 artikler af Carl Aage Larsen og C.A. Høeg Larsen

En del af fagområderne og


Udsolgt fra forlaget

{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

189 sider
Paperback
ISBN 87 7701 560 6

Redigeret af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Carl Aage Larsen blev professor i metodik og didaktik ved Danmarks Lærerhøjskole i 1960, C.A. Høeg Larsen afdelingsleder i didaktik og metodik sammesteds året efter.

Det var de første videnskabelige stillinger inden for disse fagområder i Danmark. Den tænkning, der her udvikledes i 60'erne og 70'erne, blev udbredt gennem de to pionerers undervisning på kurser og studier, og gennem deres deltagelse i ministerielle udvalg satte den sig spor i læreruddannelsen og i folkeskolens undervisning.

Derimod udmøntedes deres arbejde ikke i større teoretiske fremstillinger. Tidsskriftartikler, bidrag til samleværker, undervisningsmaterialer og arbejdspapirer er de kilder, man må opsøge, når man vil lære deres indsats inden for den pædagogiske tænkning i Danmark at kende.

I denne publikation er for første gang samlet et udvalg af disse større og mindre arbejder. En fyldig bibliografi giver et overblik over de to forskeres produktion - også fra tiden før deres ansættelse ved Lærerhøjskolen. Baggrund og perspektiver er ridset op i nogle korte artikler.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen