Aarhus Universitetsforlag
Cover

The Cauldron of Ariantas

Studies presented to A.N. Sceglov on the occasion of his 70th birthday

En del af serien Black Sea Studies (1) , og fagområdet


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

397 sider ill.
Hardback
ISBN 87 7934 085 7

Redigeret af
, og

Med bidrag af
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

I denne bog fejrer 23 videnskabsfolk fra Ukraine, Frankrig, Storbritannien, Rusland og Danmark arkæologen A.N. Sceglov's 70-års fødselsdag.

Sceglov er en pioner inden for udforskningen af det antikke Krim og dets historie og er en autoritet inden for studiet af antikke fund fra den nordlige del af Sortehavet.

Tarchankut-ekspeditionen, som blev grundlagt af Sceglov i 1959, udforskede flere områder i Tauric Chersonesos. Panskoye I er den vigtigste af dem, og Sceglov har brugt mere end 30 år af sit liv på denne unikke og fantastisk velbevarede græske bosættelse.

Bidragene i denne bog ser nærmere på de tidligste bosættelser og deres betydning for grundlæggelsen af den russiske forskning af antikken. Bidragene fokuserer på græske byer som Histira, Olbia, Chersonesos og Herakleia Pontike.

Sanne Lind Hansen

Sanne

Cand.mag. i etnografi og klassisk arkæologi og tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole. Sanne arbejder primært med antropologi, arkæologi og tidlig historie. Hun har desuden særligt ansvar for kommissionsaftaler - og en fortid på Antiksamlingen ved Nationalmuseet.

Sanne Lind Hansen

Redaktør

Telefon: + 45 53 55 07 59

slh@unipress.au.dk

Pressen skrev

Stanley Burstein, Bryn Mawr Classical Review

 "The Cauldron of Ariantas will serve scholars for years to come as a valuable resource, and for that its editors and authors are to be congratulated." 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen