Aarhus Universitetsforlag
Cover

Æstetik og Didaktik

En del af serien DPU Didaktiske studier (6) og fagområderne og


Udsolgt fra forlaget
{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

96 sider
Paperback
ISBN 87 7701 356 5

Redigeret af

Med bidrag af
, , , , , og


Del:

Mere om bogen

Om bogen

I februar 1993 blev der i didaktikprogrammets regi afholdt et problemformuleringsseminar under hovedoverskriften Æstetik og didaktik. Bogen her udspringer af dette seminar, der fandt sted på tværs af fag og institutter. Det skal opfattes som et skridt i retning af at afklare de mange forskellige æstetiske teorier og begreber, som tages i anvendelse blandt lærere og stipendiater på Danmarks Lærerhøjskole.

Næste skridt bliver et seminar i september 1993, hvor emnet vil være Æstetiske læreprocesser i almendannelsen. Er det æstetiske  en særegen erkendelses- og kommunikationsform?

 

DIDAKTISKE STUDIER: BIDRAG TIL DIDAKTIKKENS TEORI OG HISTORIE

Teksterne i denne skriftserie er på forskellig vis resultater af forskning inden for det didaktiske område, men de bringes i denne serie først og fremmest som afsæt for videre afklaring i form af fortsatte kritiske analyser, videnskabelig diskussion og nye forsøg.

Cecilie Harrits

Cecilie

Cand.mag. i litteratur- og kunsthistorie og læreruddannet med linjefag i dansk og specialpædagogik. Cecilies ansvarsområder er pædagogik, uddannelse, psykologi (bl.a. de to serier Pædagogisk rækkevidde og Didaktiske studier), og kunsthistorie. Hun har tidligere bl.a. arbejdet med kommunikation, kompetenceudvikling og videndeling. Inden hun kom til forlaget i efteråret 2014, var hun lærer i folkeskolen.

Cecilie Harrits

Redaktør

Telefon: +45 28 40 50 30

cha@unipress.au.dk

Tilføjet til kurven

Gå til kassen