Aarhus Universitetsforlag
Cover

Ære

En del af serien Tænkepauser – viden til hverdagen (78)


Forudbestil

Tak for din interesse i Ære: . Bogen udkommer 06. april 2020. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Ære: er klar til bestilling 06. april 2020.

Køb abonnement
60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7184 939 4

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

Ære virker som et fortidslevn. Den angår bare ømskindede adelsmænd og stakkels kvinder fra traditionelle kulturer, hvis familier føler deres ære gået for nær. Vi selv lever frigjort af indskrænkede æresbegreber. Tror vi. For ifølge Sasja Emilie Mathiasen Stopa, ærværdig teolog ved Aarhus Universitet, jagter vi stadig hæder og ære. Ikke mindst på Facebook. Det er kun reglerne for at opnå anerkendelse, der forandrer sig. Nu skal vi knokle os til den i stedet for at arve den. Den eneste trøst er, at i døden er stilling, status og rigdom lig et nul. Således forgår verdens ære.

Indholdsfortegnelse

Figenblade, ridderkors og Likes

Historien om ære

Er vi æreløse?

Således forgår verdens ære

Søren Mogensen Larsen

Søren

Cand.mag. i litteraturhistorie. Søren arbejder primært med serien Tænkepauser og lægger ellers den redaktionelle linje sammen med de enkelte redaktører. Han begyndte sin redaktørkarriere på forlaget Turbine, men et barselsvikariat åbnede døren til universitetsforlaget.

Søren Mogensen Larsen

Redaktionschef (orlov)

Telefon: +45 53 55 04 30

sml@unipress.au.dk

Presserum

I presserummet kan du finde pressemeddelelser og forsidebillede. Du er altid velkommen til at kontakte os her https://unipress.dk/kontakt/, hvis du mangler andet materiale.

Forfatterfoto (fotokreditering: Poul Ib Henriksen)

Forside (pdf)

Forside (jpeg)

 

Download pressemeddelelse (pdf-format)

Tilføjet til kurven

Gå til kassen