Aarhus Universitetsforlag

Religionsvidenskabeligt tidsskrift

Fra og med næste nummer vil Religionsvidenskabeligt Tidsskrift ikke udkomme i papirudgave, men kun on-line.

 

Nr. 62 af Religionsvidenskabeligt Tidsskrift er det sidste nummer, der udkommer i en trykt udgave. Det er nu allerede en del år siden, at tidsskriftet er blevet tilgængeligt on-line, gratis for alle. Dette er sket via Statsbibliotekets platform for elektronisk publicering, Open Journal Systems. Her er alle numre fra nr. 1, 1982 og fremefter tilgængelige, og der er en effektiv søgefunktion.

On-line-udgaven hentes her: https://tidsskrift.dk/index.php/rvt

Næste nummer af Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, nr. 63, er planlagt til efteråret 2015. Det vil som tema have 'Askese og asketer'.

Religionsvidenskabeligt Tidsskrift er et peer-reviewet tidsskrift, der formidler originale, fagligt velfunderede og alment læselige bidrag til religions­videnskabelig forskning. Tidsskriftet publicerer bidrag fun­de­ret i historie, filologi, filosofi, sociologi, psykologi, semiotik, æstetisk teori, kognitiv teori mv.

Religionsvidenskabeligt Tidsskrift er grundlagt i 1982 og har redaktionelt hjemsted ved Institut for Kultur og Samfund, Religionsvidenskab, Aarhus Universitet. Ansvarshavende redaktør er Hans J. Lundager Jensen.

 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen