Aarhus Universitetsforlag

LiteratureXchange 13. og 14. juni

Aarhus Universitetsforlag deltager i LiteratureXchange den 13. og 14. juni med to spændende oplæg på Det Kgl. Bibliotek i Aarhus.

Den 13. juni kl. 16-17 kan du opleve Svend Åge Madsen når han aflæser jorden langt ude fra rummet. I Vortsted tilsteder forfatter Svend Åge Madsen ordet til to overjordiske rumboer, som tænker deres om det sted, som både de og vi kender som ”Jord”. Kom og vær med, når Svend Åge Madsen aflæser jorden langt ude fra rummet og sammen med litterat Simona Zetterberg-Nielsen dykker ned i, hvordan vi med fiktionens greb kan kaste lys over den virkelighed, vi kender.

Find Facebookbegivenheden her

Den 14. juni kl. 16-17 kan du opdage eller genopdage Dostojevskijs fantastiske forfatterskab i selskab med Tine Roesen og forsker i verdenslitteratur Mads Rosendahl Thomsen. I bogen Dostojevskij. En introduktion fører forfatter Tine Roesen læseren ind i både de kendte og ukendte dele af dette enorme og fortsat vedkommende forfatterskab. Dostojevskij er nemlig ikke bare gråd og tænders gnidsel, men også stort melodrama og overraskende humor.

Find Facebookbegivenheden her

Hvad?

LiteratureXchange

Hvor?

Det Kgl. Bibliotek, Victor Albecks Vej 1, 8000, Aarhus

Hvornår?

Den 13. og 14. juni kl. 16-17

Entré

Gratis

Tilføjet til kurven

Gå til kassen