Aarhus Universitetsforlag

Pædagogisk rækkevidde på norsk

Pædagogisk rækkevidde er et lille indblik, der giver større udsyn i en travl hverdag, og udvalgte bøger fra serien kan nu også læses på norsk.

Frans Ørsted Andersens Motiverende undervisning og Louise Klinges Relationskompetence fra Pædagogisk rækkevidde er blevet oversat til norsk af Ingvill Christina Goveia for forlaget Cappelen Damm Akademisk og indgår i Skoleserien, som henvender sig til lærere i grundskolen. Bøgerne skal ifølge forlaget fungere som ”små vitaminindsprøjtninger i en hverdag med et stort arbejdspres”.

”Vi har gennem flere år været i dialog med Cappelen Damm Akademisk om udviklingen af deres nye serie, og vi er glade for, at Pædagogisk rækkevidde har inspireret til, at norske lærere nu også får deres egen bogserie med viden fra forskning, der kan bruges i hverdagen”, siger Pædagogisk rækkevidde-redaktør, Cecilie Harrits. Vi er naturligvis også stolte af, at flere af vores titler nu er en del af den norske serie. Motiverende undervisning og Relasjonskompetanse er allerede udkommet, og til efteråret bliver også Jeppe Bundsgaards Digital dannelse en del af den norske serie.

Pædagogisk rækkevidde er udgivet i samarbejde med Danmarks Lærerforening og Frie Skolers Lærerforening, hvis medlemmer har gratis adgang til e-bøger og lydbøger i serien. Op imod 40.000 medlemmer har siden 2017 downloaded mindst en titel i serien. 

Find bøgerne i Skoleserien her

 

 

 

 

 

 

 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen