Aarhus Universitetsforlag

Kroppen er mit tempel

Onsdag d. 9/9 2020 kl. 21:00 er der premiere på DR2s dokumentar Kroppen er mit tempel, der handler om den uortodokse læge og ernæringsekspert Mikkel Hindhede. Kan du ikke vente med at se den, kan du allerede nu finde dokumentaren på DRTV.

I anledning af premieren kan du lige nu få 30% rabat på bogen Mikkel Hindhede og kampen om danskernes kost på unipress.dk ved at benytte rabatkoden MH2020. Rabatkoden gælder t.o.m. søndag d. 13. september.

 

Kroppen er mit tempel, DR2: "Hvis du tror at vegetarmad og daglig motion er moderne fænomener, så tro om igen. Allerede for over 100 år siden skriver to danske mænd en bog hver, som får stor betydning for danskernes syn på kroppen. Og sikrer dem berømmelse langt ud over Danmarks grænser. Mændene hedder I.P. Müller og Mikkel Hindhede og deres banebrydende tanker om vegetarisme, daglig gymnastik og seksuel frigørelse bliver toneangivende i årtierne frem til 2. verdenskrig og lægger fundamentet for et kropsligt moderne gennembrud. Historiker Adam Holm går i de to forfatteres fodspor for at undersøge på egen krop, hvor de radikale tanker kommer fra og om nutidens madvaner og kropskultur kan lære noget af de 100 år gamle ideer."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen