Aarhus Universitetsforlag

Efterårskatalog 2016

Nu kan vi vise jer vores nyhedskatalog med efterårets titler! Her byder vi på mange nye og spændende tiltag og præsenterer bl.a. flere helt nye serier:

"Pædagogisk rækkevidde", hvor landets førende pædagogiske forskere på kun 64 sider giver inspiration til læreres og pædagogers praksis i klasseværelset. Til november udgiver vi Digital Dannelse, Samarbejde og Inklusion og Læringens DNA.

"Nordic Welfare", hvor forskere stiller skarpt på nordens historie, kultur og værdier. Hver titel i serien fokuserer på et enkelt grundtræk i velfærdssamfundet og giver et indblik i nordens unikke samfundsopbygning. Vi lægger ud med oversættelser af to "Tænkepauser" til kinesisk, nemlig Korruption af Gert Tinggaard Svendsen og Tillid af Mette Frisk Jensen.

Den tredje serie er værket "Holberg - Ludvig Holbergs hovedværker" fra Det Danske Sprog- og Litteraturselskab. Her er tekster fra hele Holbergs forfatterskab i moderne retskrivning. Til november udkommer de to første bind, Komedier 1 og Komedier 2. De 22 bind omfatter tekster fra hele dette mægtige forfatterskab: komedier, essays, historieskrivning, naturret, digte og erindringer.

I efteråret udgiver vi selvfølgelig også fire Tænkepauser, nemlig Tortur, Teknologi, Europa og Gaven. I den rækkefølge. Desuden står vi klar med dublin og aarhus i rejsebogsserien "Vide verden". Og der er flere titler om Aarhus, hvis I lyster.

Nysgerrige? Så kig med her.

 

 

Tilføjet til kurven

Gå til kassen