Aarhus Universitetsforlag Menu
Cover

Verdens bedste bestsellers

En del af fagområdet


Forudbestil

Tak for din interesse i Verdens bedste bestsellers: . Bogen udkommer 30. maj 2017. Hvis du udfylder denne formular, giver vi dig besked, når bogen kan leveres.

Tak for din forudbestilling. Du hører fra os når Verdens bedste bestsellers: er klar til bestilling 30. maj 2017.


272 sider
Hardback
ISBN 978 87 7124 864 7

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

"Perversiteter med Sukkertang" og "adelig Dame-Te". Berlingske Tidende lagde ikke fingrene imellem, da  avisen  i 1935 anmeldte Karen Blixens "best-seller Syv fantastiske fortællinger. Blixens værk  voksede sig imidlertid stort og blev en klassiker, mens andre samtidige kanoniserede værker røg ud i glemslen. 

Bestselleren har ry for at være litteraturens fastfood, alt for flygtig og uden den næring, der kendetegner klassikeren og mesterværket. Men det blakkede ry er ikke hele historien. Den meget populære roman kan  vende op og ned  ikke bare på de gængse opfattelser af kvalitet og forgængelighed, men også på forståelsen af identitet og klassetilhørsforhold.

Verdens bedste bestsellers  handler om litteratur, der udfordrer tidens tankesæt og følelsesverdener. Læs om den poetiske Werther, den tragiske Emma Bovary, de heltemodige hobbitter Frodo og Sam og syv andre fortællinger, der fra årene omkring den franske revolution til nu har delt vandene og samlet læserne over det meste af den vestlige verden.

Tilføjet til kurven

Gå til kassen