Aarhus Universitetsforlag Menu
Cover

Smag

En del af serien Tænkepauser - viden til hverdagen (40) og fagområdet


Tilgængelige e-bogs-formater: PDF, EPUB

{{variant.title}}: {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}}{{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

60 sider
Paperback
ISBN 978 87 7124 510 3

Af


Del:

Mere om bogen

Om bogen

I Kina spiser de hunde. Det gør vi ikke i Danmark, det er synd for vovsen. Til gengæld elsker vi en finthakket griselever. Hver sin smag, som vi siger. Det kan der være noget om. Men ifølge Susanne Højlund, smagsdommer ved Aarhus Universitet, bestemmer vi ikke selv vores livret. Det gør dem, vi lever sammen med. Eller indeni - i hvert fald de første ni måneder, efter at far og mor fik smag for hinanden. De brugte nok ikke kun tungen. Det bør alle vi andre heller ikke gøre, når vi spiser. Vi får en meget bedre smag i munden, hvis vi bruger alt fra top til tå.

 

Bemærk, at Smag er gratis som e- og lydbog i en uge efter udgivelsesdatoen den 6. juni. Efter den 13. juni kan de digitale udgaver købes for 29,95 kr. på www.tænkepauser.dk og hos andre online forhandlere.

Indholdsfortegnelse

Smagssanser

Et fælles anliggende

Kulturens indflydelse

Smagens politik

Søren Mogensen Larsen

Søren

Cand.mag. i litteraturhistorie. Søren arbejder primært med rejsebøgerne Vide verden og serien Tænkepauser. Han begyndte sin redaktørkarriere på forlaget Turbine, men et barselsvikariat åbnede døren til universitetsforlaget.

Søren Mogensen Larsen

Redaktionschef

Telefon: 53 55 04 30

sml@unipress.au.dk

Pressen skrev

Søren Frank, Berlingske

"Antropolog Susanne Højlund skriver hyggeligt og fornøjeligt"

"vi kommer meget vidt omkring i hendes causeri"

Conni Boll Christensen, lektørudtalelse

"Endnu et hit i serien. Velskrevet, interessant og tankevækkende forskning formidlet i topklasse."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen