Aarhus Universitetsforlag
Cover

Århus som idrætslandskab

topografiske fortællinger og analyser

En del af fagområderne og


{{variant.title}} : {{variant.variants[0].price.withVatFormatted}} {{variant.price.withVatFormatted}}
{{variant.title}} {{item.title}} {{item.price.withVatFormatted}}

244 sider ill.
Paperback
ISBN 978 87 7934 276 7

Redigeret af
og


Del:

Mere om bogen

Pressen skrev

Johnny Wøllekær www.historie-online.dk

"Bogen gennemgår idrættens materielle rum ud fra meget forskellige faglige og teoretiske tilgange. Der er historiske artikler, der er baseret på grundige empiriske studier, og der er sociologiske og kulturanalytiske artikler med mere teoretiske analyser....meget vellykket. Flere af artiklerne er også fortrinlige eksempler på, hvordan undersøgelse af lokale forhold kan bidrage til en bedre forståelse af den mere generelle idrætshistorie."

Keld Dalsgaard Larsen Midtjyllands Avis

"Ud over at være gode, enkeltstående lokalhistoriske fortællinger, er antologien også et ønske om at sætte 'topografien' - de fysiske rammer og omgivelser for i dette tilfælde idrætsudøvelse - på den videnskabelige dagsorden. Af samme årsag har de to redaktører en lille 'forskningsoversigt' først i bogen. Antologien virker som en fin appetitvækker og inspirationskilde til at se vore idrætsaktiviteter i et lidt andet lys end normalt."

Mats Franzén www.idrottsforum.org

"Som många andra antologier spretar också den här en del. Men den lyckas visa att Århus är en intressant idrottsstad. Och den lyckas göra det genom att särskilt uppmärksamma sportanläggningarna, hur de tar plats i staden och hur sportens utövere tar dem i anspråk. Denna topografiska berättelse om Århusidrottens landskap blir samtidigt ett bidrag till dess historia."

Tilføjet til kurven

Gå til kassen